OVER ONS

Balletstudio Brandevoort is een dansschool gespecialiseerd in verschillende soorten dans. Wij bieden klassiek ballet voor kinderen en volwassenen, modern jazz voor kinderen en volwassenen en peuter-en kleuterdans aan. We zijn een dansschool waar plezier hebben in dans en met elkaar erg belangrijk is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat er kwaliteit wordt geboden, zodat jij je kunt ontwikkelen. 


Onze docenten zijn opgeleid in dans, waardoor we  lessen kunnen bieden met kwaliteit. Daarnaast vinden we blessurepreventie erg belangrijk. Onze lessen zijn daarom speciaal gemaakt voor een bepaalde leeftijd en niveau. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig en met veel plezier kan dansen. 


De dansstudio ligt op de tweede verdieping van Wijkhuis 't BrandPunt en is zowel per trap als per lift bereikbaar. De zaal beschikt over barres, spiegelwand en muziekapperatuur.

Wij zijn verbonden aan

Ballet en Dansstudio Loes

Vanaf februari 2022 zal de dansstudio onder leiding staan van Loes Verschuren-Imker


Loes is ook eigenaresse van ballet en dansstudio Loes in Deurne. Een prachtige studio, waar alle leerlingen met plezier dansen. Deze studio richt zich voornamelijk op ballet.

Neem gerust eens een kijkje op  www.balletdansstudioloes.nl